ماندگاری آجیل

ماندگاری کدام آجیل بیشتر است؟ آجیل بوداده بهتر است یا خام؟

در بین آجیل‌ها، گردو و بادام زمینی زودتر از بقیه فاسد می‌شوند و بوی ماندگی می‌گیرند. بهتر است آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید. آجیل بوداده رطوبت بیشتری نسبت به آجیل خام جذب می‌کند و این ماندگاری آجیل بوداده را کم می‌کند. آجیل نم کشیده به راحتی کپک می‌زند و فاسد می‌شود. برای همین معمولا فروشندگان به مرور آجیل را بو می‌دهند و آن را به صورت خام نگهداری می‌کنند. برای نگهداری انواع آجیل به مدت طولانی‌تر، بهتر است آن‌ها را خام نگهداری کنید و هروقت می‌خواهید استفاده کنید، با کمی نمک تفت بدهید. آجیل به مرور زمان خواص خود را از دست می‌دهد. حرارت و تفت دادن آجیل هم مقداری از خواص آن را کم می‌کند. پس اگر می‌خواهید مواد مغذی آجیل جذب بدن شما شود، آجیل بو داده را به مدت طولانی ذخیره نکنید و برای سالم‌تر شدن رژیم غذایی خود، از آجیل خام استفاده کنید.

آجیل‌های وارداتی معمولا بو داده و شور هستند. احتمال وجود قارچ و باکتری در این نوع آجیل بیشتر است و تا به دست مصرف کننده برسد، مدتی از بو دادن آن می‌گذر و ممکن است آلوده شده باشد. برای همین مصرف آجیل خام یا آجیلی که به تازگی بوداده شده باشد، توصیه می‌شود.

error: Content is protected !!