صفحه اصلی / اطلاعات / سس زرشک و پودینگ زرشک

سس زرشک و پودینگ زرشک

سس زرشک

سس زرشک

سس زرشک یک سس ترشمزه و است که همانطور که از اسمش پیداست، ماده اصلی تهیه آن زرشک است. این سس معمولاً به عنوان تزیین و مزه روی سالادها بکار میرود. استفاده از این سس روی استیک یا انواع گوشت و مرغ طعم بسیار لذیذی به آنها میدهد. خصوصا برای عزیزان ترشمزه دوست که با یک بار امتحان کردن آن جزو طرفداران همیشگی این سس میشوند. تهیه سس زرشک بسیار ساده است.

مواد لازم:

  • زرشک تازه یا خشک شده: 125 گرم
  • شکر قهوه ای یا سفید: 1 قاشق چایخوری
  • سرکه سیب: 2 قاشق غذاخوری
  • پودر خردل: 1 قاشق چایخوری
  • مغز گردو: 2 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • میخک: 2 عدد
  • بادیان ستاره ای: نصف یک بادیان
  • روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو یا نارنج: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • آب: در صورت لزوم به مقدار لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا زرشک‌ها را به دقت بشویید.
  2. میتوانید همه ادویه ها را کمی تفت دهید تا عطر آنها باز شود.
  3. زرشک، ادویه ها و باقی مواد بالا را داخل مخلوط کن بریزید و بلند کنید.
  4. اگر دوست داشتید که سس رقیق تری داشته باشید میتوانید کمی آب به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

پودینگ زرشک

پودینگ زرشک یکی از انواع دسرهای خوشمزه می باشد و یک میان وعده بسیار خوشمزه و سالم و مقوی می باشد.

مواد لازم

  • آب زرشک به میزان دلخواه
  • شیر: 2 پیمانه
  • نشاسته: 1 قاشق غذاخوری سر پر
  • آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای یا سفید: 6 قاشق غذاخوری
  • هل: 3 عدد
  • گلاب: به میزان دلخواه

سس زرشک

طرز تهیه:

  1. نشاسته را در شیر سرد حل کنید و سپس آرد برنج را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود.
  2. در مرحله بعد شکر را به مخلوط بالا اضافه کنید و روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
  3. حالا هل کوبیده و پودر شده را به ان اضافه کرده و آب زرشک را هم به آن می افزاییم.
  4. منتظر میمانیم که به غلظت دلخواه در بیاید و بعد که کمی سرد شد در ظرف سرو ریخته و در یخچال میگذاریم.

 

error: Content is protected !!